About me

About me

Als student met een sterke interesse in ondernemerschap, ben ik enthousiast om nieuwe ideeën te verkennen en mijn passie voor innovatie na te streven. Ik volg momenteel de opleiding Netwerkeconomie, waarbij ik mij focus op ondernemen en zakelijke toepassingen van nieuwe technologieën.

Naast mijn academische activiteiten ben ik actief betrokken bij buitenschoolse activiteiten. Zo neem ik deel aan aan het Push-traject van Voka, een programma gericht op jonge ondernemers en ben ik vrijwilliger bij chiro Splinter, een jeugdbeweging waar ik ervaring heb opgedaan in het organiseren van activiteiten en het werken met jonge mensen.

Door deze ervaringen heb ik waardevolle vaardigheden opgedaan op het gebied van teambuilding, netwerken en probleemoplossing en heb ik een sterke werkethiek en can-do mentaliteit ontwikkeld. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te leren en te groeien en ben vooral geïnteresseerd in het verkennen van de kruising tussen technologie en zaken.

Ik streef ernaar om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen zodoende innovatieve en duurzame bedrijven te creëren die tevens een positieve impact hebben op onze samenleving. Ik ben enthousiast om in contact te komen met gelijkgestemde personen en organisaties en sta open voor stageplekken, mentorprogramma’s en andere kansen te grijpen, die mij helpen mijn ondernemersdoelen te bereiken.

In bijlage vind u alvast mijn cv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *