Netwerken

Netwerken

Als netwerkeconoom in spe weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om nieuwe connecties te maken en mijn netwerk uit te breiden. Een van de beste manieren om dit te doen is door deel te nemen aan verschillende evenementen. ik heb in de afgelopen tijd verschillende evenementen bijgewoond. Elk evenement had zijn eigen unieke kenmerken en kansen om nieuwe connecties te maken. In deze blogpost ga ik de verschillende evenementen op lijsten die ik bij woonde.

Hangar K kick-off

Op 5 oktober woonde ik de kick-off bij van Hangar K, een ondernemerscentrum in Kortrijk. Het was een inspirerende avond vol interessante presentaties en netwerkmogelijkheden.

Tijdens de kick-off werd er uitgelegd wat Hangar K precies is en wat ze te bieden hebben aan startende ondernemers. Het centrum is ontworpen om de creativiteit en innovatie van ondernemers te stimuleren en hen te helpen groeien in hun vakgebied. Er zijn kantoren, vergaderruimtes en werkplekken beschikbaar voor startende ondernemers, evenals een hele reeks diensten en ondersteuning om hen te helpen bij het opzetten en uitbreiden van hun bedrijf.

Een van de hoogtepunten van de kick-off was de keynote-spreker, een succesvolle ondernemer die zijn eigen start-up heeft opgericht en uitgebouwd. Hij deelde zijn ervaringen en tips met het publiek en moedigde hen aan om risico’s te nemen en te streven naar succes.

Na de presentaties was er volop gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers en experts op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Dit was een geweldige kans om nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Verderkijkers 2022

ik had het genoegen om deel te nemen aan een bijzonder evenement, namelijk een avond gewijd aan innovatie en technologie. Het evenement begon om 17.30 uur met een warm welkom voor alle gasten en een korte introductie over wat we konden verwachten.

Om 18.00 uur was het tijd voor Lieven Danneels, die ons presenteerde met zijn aanbevelingen rond innovatie. Het was interessant om te horen hoe technologische ontwikkelingen ons dagelijks leven beïnvloeden en hoe bedrijven hierop kunnen inspelen.

Vervolgens was het de beurt aan de keynote speaker van de avond, Lode Lauwaert, die sprak over ‘De zeven hoofdzonden van technologie’. Hij legde uit hoe technologie ons gedrag beïnvloedt en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Het was fascinerend om te horen hoe we ons bewust kunnen zijn van deze zonden en hoe we technologie op een verantwoorde manier kunnen gebruiken.

Na de keynote was er ruimte voor vragen en antwoorden, waarin gasten vragen konden stellen aan Lauwaert over zijn presentatie en de impact van technologie op ons dagelijks leven.

Vervolgens was het tijd voor ‘Wondering Stories’, een reeks korte presentaties waarin verschillende sprekers vertelden over hun ervaringen met innovatie en technologie. De verhalen waren inspirerend en gaven een goed beeld van hoe technologie kan worden toegepast in verschillende sectoren.

Na ‘Wondering Stories’ was het tijd voor de uitreiking van de laureaat, die werd uitgereikt door DRK. De stemming vond plaats onder de gasten en na een spannende strijd werd de laureaat uiteindelijk bekendgemaakt.

Tot slot werd er een walking dinner geserveerd, waarbij gasten de gelegenheid hadden om te netwerken en te praten over de presentaties en innovaties die ze hadden gezien.

Al met al was het een fascinerende en inspirerende avond, vol met nieuwe inzichten en interessante gesprekken. Ik kijk er naar uit om deel te nemen aan meer van dit soort evenementen in de toekomst!

PUSH Voka

Het push traject van Voka biedt verschillende workshops en coaching sessies om ondernemers te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het implementeren van innovaties in hun bedrijf. Door samen te werken met andere ondernemers en experts uit verschillende sectoren, krijg je nieuwe inzichten en inspiratie om je bedrijf verder te ontwikkelen.

Tijdens het push traject word je begeleid door ervaren coaches en mentoren, die je helpen bij het opstellen van een concreet actieplan voor de groei van je bedrijf.

Maar het push traject biedt meer dan alleen coaching en workshops. Het is ook een geweldige kans om te netwerken met andere ondernemers uit verschillende sectoren en met verschillende achtergronden. Tijdens het traject heb ik nieuwe connecties kunnen maken en mijn netwerk kunnen uitbreiden.

Digital Boost day

Als ondernemer is het belangrijk om bij te blijven met de nieNaast de workshops en presentaties was er ook ruimte voor netwerken en het ontmoeten van andere ondernemers. Dit was een geweldige kans om nieuwe connecties te maken en ideeën uit te wisselen met andere professionals in mijn vakgebied.uwste trends en ontwikkelingen in de digitale wereld. Daarom was ik recentelijk aanwezig op de UNIZO Digital Boost Day, een evenement dat speciaal is ontworpen om ondernemers te helpen hun digitale vaardigheden te verbeteren en hun bedrijf online te laten groeien.

Het evenement bestond uit verschillende workshops en presentaties, gegeven door experts op het gebied van digitale marketing, social media, website-ontwerp en meer. Ik heb veel geleerd van deze sessies en ben nu in staat om nieuwe digitale strategieën te ontwikkelen die mijn bedrijf zullen helpen groeien.

Naast de workshops en presentaties was er ook ruimte voor netwerken en het ontmoeten van andere ondernemers. Dit was een geweldige kans om nieuwe connecties te maken en ideeën uit te wisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *